Om blickar kunde döda

Det har varit en intensiv start på den här veckan och hela veckan är verkligen fullbokad. Utbildning på jobbet. Intressant och roligt men också en massa nya saker att ta in vilket tar på krafterna. Efter jobbet åkte jag till gymmet. Spinning började först kl 19, men jag var där redan vid kl 18. Kände att jag behövde ett rejält monsterpass i dag för att rensa skallen ordentligt. Värmde upp med 2 km på löpbandet, körde lite styrka efter det och sen 60 min spinning. Pratade med intruktören innan passet och bad om ett monsterpass 🙂
När kl blev 19 och alla var på plats för att börja passet så sa instruktören – ”Jag fick förfrågan om att köra ett riktigt monsterpass i dag – så det ska ni få”.

När jag erkände att det var jag som bett om det fick jag 25 inte alls så trevliga blickar. Hade blickar kunnat döda så hade jag inte suttit här nu. Jag gav verkligen 120% under passet. Svetten rann, jag log och kände verkligen hur härligt livet kan vara. I morgon hoppas jag på en rejäl träningsvärk så jag har något att träna bort i morgon kväll.

Vägde mig i morse. Ligger för tredje dagen i rad på samma morgonvikt. Borde vara nöjd med -3 kg på två veckor. Men jag har ca 6 kg kvar till min målvikt och då är det svårt att ha tålamod. Här är inte målet size 0 utan en snygg kropp med väldefinierade muskler. Risken finns att jag gjorde något dumt i går kväll eller snarare något jag kanske kommer att ångra framöver. Jag köpte ett 10-kort på Military Fitness. Det kommer att bli tio sjukt jobbiga och svettiga pass då jag antagligen kommer att hata varje minuter. Men jag vet hur bra jag kommer att må efteråt och då är det lika bra att köra.

Är så glad och tacksam för alla i min omgivning som peppar och motiverar mig till att träna. Några bör ta åt sig extra mycket – ni vet vilka ni är.

Annonser

2 thoughts on “Om blickar kunde döda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s