Rubbad fransyska

I ugnen ligger sen ett tag tillbaka en fransyska. Innan jag lade in den i ugnen rubbade jag in en del goa kryddor i köttet. Blanda annat färsk timjan och vitlök.
Köttet är närproducerat och kommer från Varekil/Orust.  Till det kommer det att serveras en kall beasås och en sommarsallad.

Salladen innehåller knipplök, rädisor, körsbärstomater, gul spetspaprika, rucola, mache, röd mangold, strimlad rödbeta samt feta ost.

Köttet är strax färdigt – spännande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s