Helgens rester

Fransyskan jag tillagade i lördags blev perfekt. Köttet blev medium och väldigt mört. Precis som jag ville ha det. Det var mycket kött så det räckte även till middagen i går. Det blev två skivor kvar som blev perfekt till min lunch i dag.

Till köttet gjorde jag en pure på ärtor och broccoli. Efter att jag kokat grönsakerna mixade jag det tillsammans med en skvätt grädde, en gnutta riven ost, salt och lite riven muskotnöt.

Dagens lunch – Timjan och vitlöksrubbad fransyska med en ärt/broccolipure som serveras med grön sparris och en klick bearnaisesås. Inte helt fel för att vara en måndagslunch.

Detta blir även dagens första mål för min del då jag i några dagar ska försöka testa periodisk fasta.

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s