Utmattad

I går kväll besökte vi Kulturkalaset. På väg dit var jag nervös, orolig och hade en liten klump i magen. Hur skulle kroppen och hjärnan reagera? Att vistas bland mycket folk har den senaste tiden gjort mig stressad och därför har jag försökt att undvika det. Men i går bestämde jag mig för att ge det en chans. Det gick förvånansvärt bra. Vi var ett trevligt sällskap. Jag unnande mig två glas rosé och vid midnatt var vi hemma igen. Trött, tröttare, tröttast. Ögonen gick i kors och efter att ha varit social i flera timmar kände jag mig helt utmattad. Något som även känns i dag. Knoppen och kroppen är trött och utmattad. Har även lite ångest för de där två glasen rosé. Visst får man unna sig men på nått vis känner jag även att dom var ganska onödiga.

Efter en runda i skogen känner jag mig nu på lite bättre humör och ångesten för vinet är nästan borta.

Kvavt ute. Ännu värre var det i skogen. Blev en kort runda i dag. 3 km. När jag kom hem tog jag trapporna i stället för hissen. Sa jag att vi bor på 8:e våningen?
Väl hemma fortsatte jag med plankan och därefter 75 situps. Svettigt. Jobbiga tankar är borta och veckans fjärde träningspass är avklarat. Nöjd!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s