B12

Insåg i dag att jag är så inne och uppe i allt som har med min hälsa att göra att jag glömmer att fråga andra hur de mår. Inte bra. Sorry!
Jag ska bättra mig.

Sover dåligt och fungerar väl inte helt hundra som sambo, vän, kollega eller nått annat just nu. Vet att de flesta har förståelse för det och jag är så tacksam. Men det börjar bli riktigt tröttsamt. Känner mig som en 80-årig gammal kärring som klagar på sina krämpor.

Jag gråter när jag är ensam. Drömmer om MS, njurtransplantationer och gud vet allt.
Försöker att hålla humöret uppe men det är fan inte lätt. Det är svårt att inte oroa sig. Visst, det kanske bara är en nerv i kläm någonstans eller brist på något. Men det kan lika gärna vara MS eller nått allvarlig.

Mer än någonsin föredrar jag att ha lurarna i och lyssna på musik. Koppla bort allt. Som så många andra längtar jag efter våren och solen. Vet att jag inte är ensam om att vara trött på den här mörka, gråa, kalla och allmänt trista årstiden.

För den nyfikne kan jag berätta att jag fick svar på proverna gällande B12 som jag lämnade på VC förra veckan. Allt var ok så det kan strykas från listan.

Brist på B12
Borellia
MS
Kalciumbrist.
Dåliga njurar/lever

To be continued…

tumblr_mcikog64Ns1rsfk85o1_500

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s