Vem är AJ?

Pedantisk Dalkulla som gillar kreativt kaos. Har en stor passion för kost och har de senaste åren fått upp ögonen för träning.

Grafisk form, inredning och design ligger mig varmt om hjärtat. Är en kreativ person som ibland funderar över vilken planet jag kommer ifrån. Funderar fortfarande på vad jag vill bli när jag blir stor.
Drömmer om ett eget bibliotek med knarrande chesterfieldsoffor och bokhyllor fyllda med böcker om inredning, arkitektur och mat.

Är allergisk mot särskrivning, har en förkärlek till typsnittet Calibri och får rysningar när jag ser stavningar som oki och oxå.
Har svårt att tänka mig ett liv utan tekniska prylar, musik och Converse.

Jag är en matnörd som gärna pratar om mat. Tycker om att inspirerar andra och drömmer om att skriva en kokbok.
Min kropp föredrar en variant av Paleokost. Jag äter naturligt och ekologiskt för att jag vill må bra i dag, nästa vecka och flera år framöver.

Jag har inte alltid haft en bra relation till mat. I flera år varvades tröstätande med perioder då jag  nästan inte åt något alls. Som barn var jag knubbig, mobbad och idrott var långt i från favoritämnet.

2012 gick jag in i väggen. Efter att ha levt livet i 110 sa kroppen i från. Det har varit en lång och jobbig resa. Även om varje dag fortfarande är en utmaning så känner jag mig enormt mycket starkare i dag.
I dag är jag en tjej med skinn på näsan som lärt mig att säga nej och att prioritera mig själv.

Som nybliven mamma försöker jag hitta nya rutiner och tillfällen för att träna. Nu är det viktigare än någonsin att jag äter bra och tränar så jag orkar med lilleman.

63649f06145411e2b46022000a1e9de2_7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s